Osapäiväinen siivooja Ouluun (25-35 h/vko)

Etsimme kasvavaan porukkaamme OSAPÄIVÄISTÄ SIIVOOJAA Ouluun keskusta-Tuira-Toppila -alueelle.

TYÖNKUVA JA TYÖAIKA
Tehtävänäsi on huolehtia eri työkohteiden kokonaisvaltaisesta siivouksesta ammattitaitoisesti ja oma-aloitteisesti. Työt koostuvat mm. toimistojen ja rappukäytävien siivouksista. Työt sijoittuvat pääasiassa ma - pe klo 6.00-14.00 välille, työaika on 25-35 h/vko.

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME?
Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta. Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin tilanteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen kannalta oleellista. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Työssä olisi hyvä olla ajokortti ja plussaa on, jos on oma auto käytettävissä.

Ethän kaihda haasteita? Työssä voi tulla muutoksia, joiden vuoksi hyvät ongelmanratkaisutaidot ja aikaisempi kokemus siivoustyöstä ovat avuksi. Alan koulutus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

MITÄ TARJOAMME?
Haluamme työntekijöidemme viihtyvän meillä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ajallaan maksettuna, erilaisia työsuhde-etuja (vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Smartum, pyöräetu...), asianmukaisen työvaatetuksen sekä mukavat työkaverit. Meillä on mahdollista myös opiskella alan koulutus oppisopimuksella, kysy lisää. Meillä voit nykäistä aina hihasta!
Lue työntekijöidemme kokemuksia Wash palveluilla: https://www.wash.fi/toihin-meille/

Löydät meidät myös Facebookista (Wash palvelut) ja Instagramista (@washpalvelut)

KUULOSTAAKO SINUN PAIKALTA?

Paikan täytämme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja:
Soili Mattila, puh. 044 901 5908, soili.mattila@wash.fi

_____________________________________________________________________________

- Puhdasta vihreämmin, paremmin, joustavammin -

Wash palvelut Ky on oululainen siivouspalveluita tuottava perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Ylivieskassa. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 100 työntekijää. Me Washilla uskomme, että arki on kirkkaasti siistimpää, kun se sujuu!

Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen (35-37,5h/vko)
Haku alkoi: